0299 324329

info@xpinternetsolutions.nl

Vraag een offerte aan sl Webdesign Purmerend Wij maken
succesvolle websites en webapplicaties
Al vanaf eur 475,- een professionele website geoptimaliseerd voor Google. Maatwerk advies, persoonlijk contact en een uitstekende nazorg.

Lees meer Hoger in Google Beter vindbaar
is meer bezoekers

SEO Purmerend

SEO Purmerend

Wist u dat meer dan 90% van de websites op het Internet slecht of helemaal niet vindbaar zijn via Google? Dit zijn websites die feitelijk niet meer zijn dan een mooie winkel in een achteraf zijstraatje waar niemand komt. Niet alleen zonde van uw investering maar ook een gemiste kans op omzet, een opdracht of een contactmoment.

Met meer dan 24 jaar ervaring weten wij als geen ander wat er voor nodig is om niet alleen een goed ogende website te maken maar vooral een SUCCESVOLLE website met veel bezoekers en een hoge conversie van bezoek naar een opdracht bestelling of contactmoment.

Een website die goed vindbaar is bij Google voor uw klanten en prospects, die qua uitstraling en content aansluit bij uw bedrijf en de behoefte van uw doelgroep. Een website waar bezoekers niet direct bij binnenkomst weer vertrekken.

Wij gebruiken bij onze SEO aanpak geen technieken die niet zijn goedgekeurd door Google. Hierdoor is de kans op een penalty door Google nihil ook over jaren. Ook nadat wij uw website hoog in Google hebben gekregen met ons SEO plan blijven we de positie van uw site desgewenst monitoren.

Ons plan van aanpak omvat: website optimalisatie, linkbuilding, content-management, social media integratie en het maken en plaatsen van landingspagina’s. Het budget en de lengte van het SEO traject wordt in overleg bepaald en hangt bijvoorbeeld af van hoe hoog u nu staat en hoe groot de concurrentie is.

Behalve in Purmerend zijn voeren wij ook regelmatig SEO (zoekmachine optimalisatie) opdrachten uit voor bedrijven en instellingen in bijvoorbeeld: Amsterdam,  Almere, Hoorn, Alkmaar, Zaandam, IJmuiden, Velsen, Heerhugowaard, Haarlem en Amstelveen en Lelystad, Amersfoort, Arnhem, Nijmegen, Rotterdam, Delft, Den Haag, Zeist en Wageningen.

Klik op de button hieronder voor een greep uit de vele SEO projecten die we de laatst 20 jaar hebben uitgevoerd waarbij we in nagenoeg alle gevallen onze doelen hebben bereikt. Soms relatief snel en soms over een wat langere termijn.

Contact
Adres

Semerustraat 21
1448 BZ Purmerend (Weidevenne)

Overig info

Bank: NL62ABNA0598773363
KvK  : 54294673 

Volg ons
Over ons

Hosting - verhuizingen - webdesign - webdevelopment - responsive websites - hybride app ontwikkeling voor Android en IOS - maatwerk webshops - maatwerk webapplicaties - Wordpress websites - Wordpress webshops - API koppelingen met externe diensten - advisering op het gebied van het inzetten van Social Media - web push marketing - Google Adwords - SEO - linkbuilding - zoekmachine optimalisatie - maatwerk SEO scan - maatwerk SEO advies - social media marketing - content marketing - beheer - onderhoud - beveiliging - SSL certificaten - backup service - huisstijlen (via geselecteerde partner) - teksten schrijven (via geselecteerde partner) en video producties (via geselecteerde partner), webdesign Purmerend, webdesign Hoorn.

Klik hier om onze privacyverklaring in het kader van de AVG te downloaden

Terugbellen
Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

10:00 - 20:00
10:00 - 20:00
10:00 - 20:00
10:00 - 20:00
10:00 - 18:00
12:00 - 17:00
Gesloten